Заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров заяви, че БСП няма да подкрепи

...
Заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров заяви, че БСП няма да подкрепи
Коментари Харесай

Зафиров: БСП няма да подкрепи бюджета проектобюджета за 2024 г.

Заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров съобщи, че БСП няма да поддържа бюджета. 

Той добави, че по отношение на бюджета БСП няма по какъв начин да поддържат повдигане на налози, закона „ бонус-донос ”, неналичието на всевъзможни ограничения във връзка с демографска рецесия и преразпределението на средства. Зафиров уточни, че нямат срещу да бъдат увеличавани средствата за финансови разноски, но трябва да бъде доста ясно по какъв начин тъкмо те се разходват и да няма никакво подозрение, че могат да изтичат към избрани кръгове. 
 
Той уточни, че ГЕРБ ще поддържат бюджета, а БСП ще гласоподават срещу, предава NOVA.

Това правителство ще съществува дотогава докато е гарант за политическото оцеляване на Бойко Борисов и кръга към него. Докато не бъдат разпределени всички пари и средства по фонда за възобновяване. Докато не бъдат избрани регулаторните органи, докато не бъдат овладени службите и до момента в който не бъде овладяна правосъдната система. Това сподели Зафиров.

„ Нашите европейски партньори осъзнаха нуждата от дерогация. След като те дадоха един задоволително дълъг интервал, в който „ Лукойл ” можеше да пренастрой своите мощности, така че да спре да работи с съветски нефт, ние да желаеме сами да си отрежем двата крайници, на които стоим и да предизвикаме една неконтролируема инфлация в резултат на неконтролируемото покачване на цената на горивото ”, уточни Зафиров. 

  По негови думи правителството ще съществува в тази конфигурация още дълго време. Политикът сподели, че не би желал да коментира процесите в Движение за права и свободи, а разговора на Българска социалистическа партия с партията е в границите на естествените връзки. По негови думи и сега Движение за права и свободи задава дневния ред на ръководството.

Зафиров е на мнение, че на фона на геополитиката държавното управление прави страната съпричастна към рецесиите, вместо да поставя старания те да не се отразяват на нашата национална сигурност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР